OM OS

En seriøs køreskole der tager hånd om dig som bilist

ABC Trafik ejes og drives af Martin Jacobsen der har været kørelærer siden 2007 samt førstehjælpsinstruktør siden 2012. Derudover har vi Søren Klausen som er kørelærer til både bil og Mc, Søren har været kørelærer siden 1998. Hos os bliver du dermed mødt af erfarne kørelærere, der ved hvad der skal til for at du får succes som bilist.
Vi giver dig den erfaring der skal til for at du som ny bilist kommer dygtig og ansvarlig ud i trafikken. 

Hyggelig og lærerig

Hos ABC Trafik er vi både søde og rare, du vil blive mødt med et glimt i øjet og et fokus på netop dine behov. Vi er gode til både at støtte og presse dig til at udvikle dine kørefærdigheder, det er nemlig ofte når du kommer ud af din comfortzone at du lærer allermest.  

Og så er der selvfølgelig altid gratis kaffe og te, lidt frugt, en småkage eller en rugbrødsmad når du kommer til teori – måske efter en lang skole- eller arbejdsdag.

Eleven i fokus

Hos ABC Trafik  får du dialogbaseret undervisning, med tid til netop dine spørgsmål. Og så laver vi selvfølgelig masser af tests og kigger på plancher med svære trafikale situationer, som du og dine medstuderende bliver udfordret til at komme igennem på bedst mulige vis. 
Det er med andre ord vigtigt for os at vi ikke blot kører et standard show hvor læreren eller et færdigt it-program kører på i 3 timer. Vi involverer vores elever i undervisningen så den bliver relevant og forbereder dig på at du ude i trafikken lynhurtigt kan træffe vigtige beslutninger om den videre kørsel.